Karriär

Hörle Wire AB tillverkar och förädlar ståltråd för tillverkningsindustrin. Produkterna används bland annat i butiksinredning, inom kraftöverföring, i fordon och inom byggnation samt möbler. Maskinparken är till stora delar modern och verksamheten bedrivs i ljusa och fräscha lokaler. Hörle Wire AB ingår i Hörle Wire Group som i sin tur ingår i Liljedahl Group. Hörle Wire Group omsätter ca 500 MSEK och har ca 150 anställda.

UNDERHÅLLSANSVARIG

Vår medarbetare som ansvarar för vårt underhåll kommer att flytta till en annan stad och vi söker därför en ny underhållsansvarig. Vår maskinpark består av moderna dragmaskiner, ett nytt valsverk, rikt- och kapmaskiner, en förbehandlingsanläggning, värmebehandling och ett reningsverk.

Du ansvarar för löpande och förebyggande underhåll och du rapporterar till vår produktionschef. Vi har en egen underhållsverkstad och en mekaniker.Tillsammans med vår produktionschef handlar du också upp externa UH-tjänster inom mekanik, el, VVS och hydraulik. Samtliga bolag i koncernen är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Vi söker dig som har lämplig bakgrund och erfarenhet från systematiskt FUH i tillverkningsindustri och du arbetar med liknande arbetsuppgifter idag. Har du kunskaper i vårt affärssystem Monitor är det ett plus. Hörle Wire AB har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan till work@horlewire.com senast den 10 juli och märk ansökan med ”Underhållsansvarig”.

Whats up!

Follow us on social media
and stay up to date on the latest news!

Wire and tube 2020 information

Due to the current development of COVID-19, the Hörle Wire Group…

Newly designed entrance area of Huesecken Wire GmbH

The newly designed entrance area of Huesecken Wire GmbH shows…

Wire & Tube 2020 information

Dear customers and suppliers, as always we had planned to attend…

Part of your growth!